НОЧ...

Валентина Бенюк
О ночі, о ночі
Безжальні, жіночі
Непрохані сльози, образи ковток
Не хочу вас більше!!!
Не хочу, не хочу!!!
Я свій на Купала
Втопила вінок...
Я в ньго вплела
Сухе листя осіннє
Злу ягоду вовчу, колючу траву
Надії на щастя,
Думки про весілля
НЕ ТРЕБА КОХАННЯ!
Я й так ... проживу...