Кiнець вже близько

Анастасия Салмина
Життя минає. Малий, тримайся!
Життя минає, кінець вже близько,
Життя минає піском крізь пальці,
Життя минає.
На пальцях слизько.
 
А нам терпіти - ламати руки,
А нам терпіти - ламати ноги,
А нам терпіти у грудях стукіт,
А нам терпіти.
Бо ми не боги.
 
Благати слізно, просити неба,
Благати слізно мости і карти,
Благати слізно - скажи, чи треба
Благати слізно?
Скажи, чи варто?
 
Прошу, не падай, прошу, всміхайся!
Прошу, не падай занадто низько...
Прошу, не падай, малий, тримайся!
Прошу, не падай.
Кінець вже близько.