Мiй рiдний край

Валентина Кателян
Мій рідний край,свята земля,
Земля моїх батьків.
До тебе лину іздаля
На крилах журавлів.


Омитий кров"ю  та слізьми,
Оспіваний в піснях,
Пшеничний лан та синь ріки,
Що бачу завжди в снах.


Де б не були - та завжди ви,
Прилините туди,
Де рідний дім,свята земля,
Де ви колись росли.