колись та увiйдеш

Лана Почапская
колись  та увійдеш в ту саму, що сплинула, воду
зіб'ється годинник медовий бджолиної зграї
і вирине здогад бджолиний - не маючи броду
комахи не мріють, панянко, комахи літають