Смаки звiрят

Валентина Руда
Мишеня маленьке сіре
Наминало кусок сиру.

Зайченя вплітало моркву
І капусту білобоку.

Півник зернятка клював
Й гарно пісеньку співав.

Задавака-горобець
З'їв до крихти весь хлібець.

Котик хвостиком крутив,
Молочко смачненьке пив.

А теля траву жувало,
Козеня допомагало…

Ось такі смаки, малята,
В наших пташечок й звіряток!

03.03.2012 року         м. Вишгород