Бiла Гостя

Валентина Руда
Привезла Зима на санях
Морозець, лід – для катання,
З снігу шубу і перину,
Заметіль і хуртовину!

Нумо, діти, прокидайтесь!
Лижі, ковзани шукайте!
Одягайтеся тепленько –
Й всі на вулицю швиденько!

Зустрічайте Гостю Білу,
Що сніжком все притрусила!
Тож забав тепер багато –
Принесла Зима вам свято!

 

03.03.2012 року         м. Вишгород