Перша вчителька 8 березня

Сергей Мат
Перша, й улюблена вчителька,
Вас пам’ятаю завжди.
Люба, моя вихователька,
Щастя бажаю знайти.

Зараз уклінно завдячую,
Даром урок не мине.
Стали складною задачою,
Ваші питання мені.

З восьмим вітають вас березнем,
Учні та безліч дітей.
Най на квітучому березі,
Посмішка ваша цвіте.
Сергій Мат012