Армагедон

Леона Вишневська
Я б  тебе вкрила, мов ковдрою, з голови до
самісіньких п'ят соковитим, вульгарним матом.
Що ж ти, приречено гордий
альфа-самець, залишаєш на серці стигмати,
які мироточать твоїм ім'я,
чому я настільки тобою поранена, що не можу
 не те,щоб їсти чи спати, навіть дихати.
І на кожне твоє зухвале:
"Крихітко" всередині неодмінно
мусить щось обірватись.Чому ще досі кортить
занурювати кінчики пальців у твоє волосся
і силоміць обіймати.
Самотність вона  ж поряд, ділить з тобою одну постіль,
ділить з тобою одні грати, ділить тебе саму навпіл.
Я б пішла, забрала  тільки фікус і кота
без грюкання дверима та биття посуду.
Я виснажена...

кількістю твоїх вистав,
брехні, примарних ілюзій, якими вже наїлась досита.

Мабуть, таки не спроста любов побачила
у мені чотирьохкамерне серце кита
й запустила в нього свій гострий, безжальний гарпун.

I've got a ticket to the moon.

Fly, fly through a troubled sky
Up to a new world shining bright, oh, oh.