Осiнь на порозi - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
"Осінь на порозі" - песня для детей. На украинском языке.
* Сборник "Два кота", с.5 - песни для детей дошкольного и младшего школьного возраста, издательство "Шамрай", Николаев, 2008
** Песня вошла также в сборник "Осінні струни" (с аккомпанементом), издательство "Шамрай", Николаев, 2010
*** Песня также вошла в CD-диск "Диво-осінь" и одноименный нотный сборник, издательство "Илион", Николаев, 2012
-------------------------------------------
музика і слова: Анна Олєйнікова
-------------------------------------------

Осінній дощ в віконечко все стукає дрібненько,
За хмарку, видно, сонечко сховалося раненько,
Травичка вжухла, журавлі курличуть: "Вирій, вирій!"
А я всміхаюсь осені - такій сумній і милій.

Приспів: Літо, літо, ти минуло тихо.
               Осінь, осінь стука на поріг.
               Листя жовте стелить на дорозі
               Осінь, осінь року оберіг.

Блакитне небо осені, останній промінь сонця
Мене загріти вирішив та заглянув в віконце,
Осінні жовті кораблі пливуть, пливуть усюди,
І літо з ними упливе, а я чекати буду.

Приспів.


- - - - - - -
* Послушать песню (исполнение - София Комарова, 10 лет)
http://www.realmusic.ru/songs/1034278