Ти тримаjеш на грифi...

Борис Смыковский
Ти    тримаєш   на   грифі
                свої   відчуття,
Ти   торкаєш   за  серце 
                збентежену  душу.
Чому   вітер   ридає               
                і  зорі   блищать
У  очах,   повних  неба
                й  високого  смутку
Повертайся,  кохана,
                пройди  по  землі
І  за   шибкою   тихій  зорі
                усміхнися.
Ковзне    місячний   зайчик
                по   яснім   чолі
І,  заслухавшись,
                тремко   край  вікон  зависне.
І    накотиться   хвилею
                горлом сльоза,
Зачароване    зникне
                в   мелодії   лихо,
Не  повернеться  серце
                ніколи   назад,
Буде   дивній  чаклунці   тій
                вірно   служити.