Зустрiч Дiда Мороза - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
"Зустріч діда Мороза" - песня для детей. На украинском языке.
* Сборник "Два кота", с.11 - песни для детей дошкольного и младшего школьного возраста, издательство "Шамрай", Николаев, 2008
** Песня вошла также в сборник "Осінні струни" (с аккомпанементом)
*** Песня также вошла в CD-диск "Зимонька" и одноименный нотный сборник, издательство "Илион", Николаев, 2013
------------------------------------------
музика і слова: Анна Олєйнікова
------------------------------------------
1.
Новорічне свято принесла до нас зима,
Дідуся Мороза зустрічати вже пора.
Ми прикрасили ялинку,
Ждемо чарівну торбинку,
Бо багато подарунків вміщує вона.

Приспів:
Дід Мороз - ми запросим, Дід Мороз - просим, просим,
Йди до нас скоріш на свято, йди скоріш до нас.
Дід Мороз - ми чекаєм, Дід Мороз - ми співаєм,
Новий рік вже на порозі - святкувати час.

2.
Бородатий Дід Мороз відкриє свій мішок,
Іграшок багато, ще й виблискує сніжок.
Принесе достаток в хату,
Щастя, радості багато,
І здоров'я людям, й долю легку, як пушок.

Приспів.


- - - - - - -
* Послушать песню (исполнение - Полина Глухенко, 7 лет) -
http://www.realmusic.ru/songs/1030924