Поздоровляю!!!

Новак Александр Ярославович
Люблю,  шаную  і  поздоровляю,
Вітаю,  віншую і бажаю:

Люби, живи, хай відійдуть тривоги,
Даруй і бережи, терпи й борись,
Не плач ніколи і не вимолюй нагороди
І  життя прожить, -  не поспішай.

Біжи,  … а упавши піднімайся,
Цінуй, тримай,   - не відпускай.
Ні на секунду не здавайся,
Прощай, піклуйся,  -  зігрівай.

Проблем не бійся і не помиляйся,
Плануй,  вирішуй,  фантазуй,
Прагни, старайся, добивайся,
Але ніколи не відступай.

Не розмінюй себе по дрібницях,
Минулим дорожи й  сучасним,
Життя,  як свято,  при свічах,
Хай благословляє  щастям …

Хай  ж  доля лише усмішками засяє  на  лиці,
Назавжди  заіскриться  радістю  в  Душі !!!

© Лесь Кавун 12.03.2012