Мамине свято - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
"Мамине свято" - песня для детей. На украинском языке.
* Сборник "Два кота", с.14 - песни для детей дошкольного и младшего школьного возраста, издательство "Шамрай", Николаев, 2008
музика: Анна Олєйнікова, слова: Юлія Михайленко

Нарешті вже веснонька люба прийшла
І мамине свято до нас принесла.
Це мамине свято, це мамине свято,
Це мамине свято весна принесла.

У теплий святковий і сонячний день
Ми рідним матусям співаєм пісень,
Ми рідним матусям, ласкавим матусям,
Ласкавим матусям співаєм пісень.

Здоров'я і щастя бажаємо їм
І квіти весняні даруємо всім,
І квіти весняні, і квіти весняні,
І квіти весняні даруємо всім.

- - - - - - -
* Послушать песню (исполнение - Дарина Бондарь, 7 лет)
http://www.realmusic.ru/songs/1032452