Як кепсько конячок поiти бензином

Юрий Сафроненко
Стоїть кобила - їсть солому.
Хазяїн тут виходить з дому.
«Заждіть!» - малюк гукає – «Діду!
Підвода далі не поїде!»
«Чому?» - спитав дід через тин.
«З конячки витік весь бензин!»

=GoldKing=14.03.2012

P.S.
Тин - забор по нашому, хохляцькому.