Фу... Хайку, Doris Kasson

Джем Конфитюр
Doris Kasson

after the power outage
checking out the freezer


***
Энергосбой...
Проверю морозильник,
Фу...этот запах!


***
Пора пойти
Обнюхать морозилку.
Дом обесточен...