Зернятко - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
"Зернятко" - песня для детей. На украинском языке.
* Сборник "Два кота", с.15 - песни для детей дошкольного и младшего школьного возраста, издательство "Шамрай", Николаев, 2008
музика: Анна Олєйнікова, слова: Олексій Стариков

Хмарко, хмаринонько, білая, пухнастая,
Подаруй, хмаринко, нам крапельку дощу.
Бо зернятко крихітне навесні посаджене
І потрібно зернятку пити досхочу.

Сонечку, сонечку, як без тебе холодно,
Легко застудитися зернятку в землі.
Тож зігрій скоріш його, золотаве сонечко,
Простягни до зернятка промінці малі.

Зернятку, зернятку, жовте, наче сонечко,
Легке, як хмаринонька, швидше підростай.
Ти побачиш, зернятку, і хмарки, і сонечко,
Друзів привітаєш ти й світлий небокрай.

- - - - - - -
* Пока что нет аудиозаписи этой песни.