Де ж ти, доле...

Валентина Кателян
Де ж ти,моя доле,
Де ж ти забарилась,
Чом ти не зі мною,
Де ж ти заблудилась?


Я тебе чекаю
З вечора до рання:
Де ж ти, моя доле,
Де моє кохання?!


Я в своїй надії,
Як свіча згасаю:
Бо уже піввіку
За плечима маю..!