Веселий марш спортсмен в

Татьяна Сливко
Рознесем по всьому світу,
Як Сердючка «Чіту-дріту»,
Що на Євро й  без горілки
Злетимось неначе бджілки.

І вкладемо нашу силу:
Силу м,язів, пружні жили
Силу рук і прудкі ноги
У велику перемогу.

Адже будем намагатись,
Як Клички – перемагати.
Прудко бігать , як Шевченко,
Як Блохін, Михайличенко.

А ще хочем нагадати-
Вміють наші й вболівати.
лИшать хлопці кабінети,
«чати», «аськи»,інтернети.

Хто за СПОРТ- шикуйся з нами
І поповнюй наші лави.
Бо здоров,я не прибуде,
Коли  ми про спорт забудем!

Рознесем по всьому світу,
Як Сердючка «чіту-дріту»:
-Хто здоровим хоче бути,
Згубні звички всі – ЗАБУТИ!!!