dziesma

Анастасия Ананасова
Dziesma, ar ko tu saacies?
Ar klusu vaardu, kas ir tik skaniigs?
Tu, tas kam dziedaat aizvakar naacies.
Re, tur, tev vainags. Neviens nav vainiigs.
Dziive, par ko tu dota?
Par kaadiem greekiem, priek6 kaadiem priekiem?
Tik daargi pirkto, tik apmiil'oto
Mees veltam niekiem, tik siikiem niekiem!
Gaisma, kaadeel' tu staro?
Tev pils ir celta – nu ej tur dziivo!
Ko gribi pateikt ar eenu garo,
Kaapeec 6ii eena man pakal' dzinaas?
Ej projaam, eena! Man nav neviena,
Luuk, saakaas diena – ir laiks tev zust.
Negribu raudaat. Teeja uz galda.
Bet ledus gabals joprojaam kuust…