Мудрiсть

Наташа Сёмка
Моє життя нарешті має зміст:
Саме життя для мене стало щастям.
Я зруйнувала у минуле міст
І прийняла від  всесвіту причастя.

Моє життя заграло в кольорах.
Я – прощена, спокутувала болі.
І радість сонцем сяє у очах.
Сміливо йду через життєве поле.

Я – сильна! Я – красива! Я – жива!
Я йду в майбутнє, сповнена надії.
Прокинувшись, мов навесні трава,
Спішу до тебе, дочекайся, Мріє!