The Heaven keeping smile... Артуру Фролову

Ольга Шаховская
В ответе на рецензию Артура Фролова
на английском языке.

The Heaven always keeping smile,
when He have seen love,
and takes away people's mind,
that they can fly above!

19.03.12

Фото © Ольги Пономаревой