бог - це вiкно

Галина Танай
якщо бог це тиша
просто продовжуй мовчати
якщо бог лише плівка між «ти» і «ніщо»
не відмотуй назад
якщо бог це розлом
віддай йому контури тіла
якщо бог це вода
не бійся лягати на дно
якщо бог це прозорість
вдихай її тихо і чисто
якщо бог лише вітер
лишайся як прапор легка
якщо бог це трава
дозволь їй рости поміж пальці
якщо бог це каміння
шукай собі стіну і плач
мила чуєш
насправді
бог це вікно
чуєш бог це вікно
і тому я виходжу
на міст підвіконня
чуєш бог це вікно
коли я в ньому зникну
не зачиняй