Кохання перше i останне

Владимир Евтушенко
КОХАННЯ ПЕРШЕ І ОСТАННЄ!

Коли, в моїм морі бажань,
Безмежне до тебе кохання
І перше й останнє зізнання,
Ти серце моє не порань!

Ти не порань моє серце,
Воно вже належить тобі!
Дозволь розібратись в собі,
В безодні шаленого скерцо!

Відмов мені, дуже прошу!
Інакше нам волі немає...
Та щастя нам пташки співають,
Бо я тебе дуже люблю!

Кохання – у кожному звуці!
Кохання – у кожному слові!
І, навіть, помилка не в мові,
А в тому, що знов разом руки!

------------------------------------------
Все композиции - демо версии и размешены с
целью ознакомления с общим рисунком произведения!
Музыка есть, оркестровка и аранжировка,
в полном объёме (минус).
Обращайтесь с предложением о сотрудничестве
по электронке на прямую (эмэйл указан):
evarus60@ya.ru