Cярожа i садок

Олег Старинчик
Заўтра свята - наш сынок
 Iдзе першы дзень ў садок.
 Увесь вечар ён збiраўся
 I прыгожа апранаўся.

 Пяць разоў за ноч уставаў -
 Так садка свайго чакаў.
 А пад ранiцу,наш Божа,
 Салодка так заснуў Сярожа.

 У садок свой не пайшоў,
 А ўвечары збiраўся зноў...