Frank Sinatra. Stranges in the night

Сергей Сложный
 
НОЧНАЯ ВСТРЕЧА

Что в её пути
Мне очень странным
Кажется в ночи
Под светом плавным
В тени фонарей,
Она наводит грусть.

Что в её глазах
Улыбкой тает
И влечёт меня,
И возбуждает
Сердце зАмерло,
В душе моей тепло

Одиноких две души
Соединились.
Таинства любви
Для нас открылись
И люблю тебя,
Отныне наша встеча будет
В свете фонарей,
Одной любви прелюдией.

С той ночной поры
С ней не расстался.
Первый взгляд в любви,
Нам оказался
Верным для судьбы
И незнакомым в ночь.

Текст оригинала:

Strangers in the night exchanging glances
Wond'ring in the night
What were the chances we'd be
 sharing love
Before the night was through.

Something in your eyes was
 so inviting,
Something in you smile was
 so exciting,
Something in my heart,
Told me I must have you.

Strangers in the night, two lonely people
We were strangers in the night
Up to the moment
When we said our first hello.
Little did we know
Love was just a glance away,

A warm embracing dance away and -
Ever since that night we've been together.
Lovers at first sight,
 in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.