Романтика...

Николай Назар
Романтика...
Обірвана мить на хвилину,
Він взяв її повністю -
З ніг до голови.

Природа...
Споріднена стежками між ними,
А потім потрібно й до тями
прийти.

Республіка...
Звідки взялося усе це?
За Вас тай потрібно відповісти!
Стояти не хочеться,
Можна лежати
А потім, звісно встати й піти.

Догматика...
Він і Вона ходять разом.
За руки взялися в омріяну путь.
Дорога...
Покрученістю лежить перед
ними,
Та хіба тепер у цьому суть?

Полеміка...
Несходження двохпоглядних
Світів,
Лиш репліка в тиші оргазму
Спокійно так скрипить постіль

І їм немає вже чого втрачати!
Ще трішки треба зачекати,
Щоб інструменти настроїть в
плоті!