Ниточка за голочкою - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
"Ниточка за голочкою" - песня для детей. На украинском языке.
* Сборник "Моя земля", с.18 - песни для детей младшего и среднего школьного возраста на стихи Николаевских поэтов - Издательство "Шамрай", г.Николаев, 2009
** Песня также вошла в CD-диск "Намалюю Україну" и одноименный нотный сборник, издательство "Илион", Николаев, 2014
------------------------------------------
музика і слова: Анна Олєйнікова
------------------------------------------
Вишивати вже умію я,
Це цінує і сім'я моя.
Вишиваю кольоровий рідний край,
І Великдень є, і щедрий Миколай.

Приспів: Ниточка за голочкою буде поспішать
                Візерунок на тканині швидко вишивать:
                Калинові розсипи і голубінь річок.
                Ниточка за голочкою - буде рушничок.

Оберіг у кожній хаті є,
То святиня і життя моє.
Десь поїду - повертатимусь сюди,
Збережу святині роду назавжди.
            Приспів.

Речі є для кожного святі.
Пам'ятаймо про святині ті:
До криниці стежка, батьківський поріг,
А ще вишиванка - мамин оберіг.
            Приспів.


- - - - - - -
* Послушать песню (исполнение - София Комарова, 10 лет)
http://www.realmusic.ru/songs/1035717