Щодень не дощ!! Палiндроми модернi 1!

Василь Роман
1

"...Дім у хама – маху мідь!»

"...Хам-орох,
    вЕчера Варава –
    рече в хоромах!

"...Мусів Орку пику бити,
    бити б у кипу -
    крові сум!

"...Он «Хам» Інні - Махно!

"...А крик ос і «ху» бос???
    Обух і сокирка!!!