Щодень не дощ!! Палiндроми модернi 2!

Василь Роман
   
    2

"...І рогань кару на хама -
    замах, а ну рак
    на горі..."

"...Жалив Анну, рвав –
    а врунь на вила ж!"

"...Гур !!!
    До нар послано і Герман –
    нам регіонал "сопрано-друг"!"

"...В Орку шані?
    Любитиму її,
    умити б Юлі нашу кров!"

"...Ми ж об монисто ікла зітрем!
    Смерті зал.
    Кіот, Сином Божим!"