У млi фiльму. Палiндромон

Василь Роман
"...А дно?
    і вони мудрі там!
    а дурні та хитрі там?
    ...муз оракул: зорі.
    на жаб ворони лили воду
    і даленіла повня...
    не той ліг на муть
    («вік вовків»!) туман -гільйотен.
    Ян в опалі - не ладі.
    удови лили норов бажань!
    і розлука – розум…
    матір тиха - тінь руда.
    матір - думи нові-
    однА."