Моно-тексти 1. Палiндромони

Василь Роман
 "...Кинь в очі:
     до вола - ріллі рало,
     воді - човниК!"

 «...Оксамитна бутель.
     пісок. в косі плету
     банти, маскО!»

 «...Оду чарівника забудь
     і дуба закинь.
     віра – чудО!»

 "...Оре зорі в яру –
     васильки никли...
     Савур... явір... озерО."

 "...Не мрак орд на сцені!
     кінець, Сандро, «КармеН»!