Моно-тексти 2. Палiндромони

Василь Роман
"...Іллі коваль і не вздибав.
    забаві журавель несе весен лева ружі.
    ваба зваби дзвеніла в окіллІ."

"...І вин гомін ладану
    висушить тишу сиву
    на дальнім огнивІ."

"...І розмір – гак місяця – сімка.
    грім... зорІ..."

"...Сили лома. зима.щомиті діяти раби!
    сибарит я? і діти мощами замолилиСь?"

"...Едіп боров - хліб ти мав од учителя.
    лети чудова мить. біль хвороб підЕ."

    "Не чув учень…"