Моно-тексти 3. Палiндромони

Василь Роман
«...Давить воші – переділ?
    і лад?
    вівтар комедії
    і «демократ»
    вів далі…
    лідере! пішов ти в аД!»

«...Ти вор!коли шкуру
    на барабан – у рук
    шило кровиТь!»

"...Ад нала – бандур бандура!
    марудна брудна баландА…»

«...Он «лібе добкін" є нік,
    бо дебільнО»

«...Мо’ до ран залив ази ребром дуба.
    будьмо! бери вила з народоМ!»