Моно-тексти 5. Палiндромони

Василь Роман
«...Поніс дань
    опер Омелько,
    морпехить: бити люд до ран…
    Ні гуртів, ні доль! Овруч!
    Відвал у роти «Два Вітьохи»
    ти хотів, авдитор?
    У лав дів - чур володінь!
    Вітру гін, народ - юлити б
    тихе промокле море
    понад СіноП!»

«...Ладна сіромаха,
    червлена Шанель в речах
    Амор і сандаЛ!»

"...Мантри псів ідолам –
    Мало діві.
    Спирт нам!"