Каламбур на беларускай мове - 7

Леонид Ганчаров
Каламбурная запiска суседцы Лiдзе

Што болей патрэбна нам, Лiда, ЦIКАВА:
Вiно цi гарэлка, какава ЦI КАВА?
Як стане змяркацца, у госцi прыходзь-ка.
Чакаю цябе. Твой сусед М. Прыходзька.

***
Каламбурная записка  соседке Лиде


Что более нужно нам, Лида, интересно:
Вино или водка, какао или кофе?
Когда станет смеркаться, в гости приходи-ка.
Жду тебя. Твой сосед М. Приходько.