Остання любов

Владимир Евтушенко
    ОСТАННЯ ЛЮБОВ

Нема в моїй мрії чогось незвичайного,
Я просто бажаю нестямно тебе!
Немов доторкаюсь до світла астрального
І не відчуваю, що ти в мене є.

Шалені мої почуття, водоспадами
Зриваються, в простір безодні летять
І залишають мене з листопадами,
Згораючи в купі осінніх багать...

Нема в мене сили, нема дочекатися,
Коли ти із мрій моїх з’явишся знов...
І я посмію, до тіла твого, доторкатися,
Бо не буває останньої в світі любові!