Одужала

Любовь Берегиня
Мені казали: - Здавна ще хворіє
Й ледь по кімнаті дибає вона…
Невже біжить? – Одужали, Маріє?!
Розчервонілись, ніби від вина… )))

-Та пенсію не принесли учора!
Чи зовсім спорожніла вже казна?!
От лишенько! Забула, що я – хвора
Й біжу оце на пошту, як дурна!..

02.04.12