Д. К. клята гордiсть

Ира Сирена
Синє небо ховає в собі хмарочоси,
гріє сонцем асфальт та усміхнених перехожих.
У мене пофарбоване в темний колір волосся.
ти не впізнаєш мене - я давно не схожа
на те перелякане дівча у кумедних джинсах,
яке на кожному кроці губилося і лякалось.
Я стала дорослішою. Я змінилася.
Мене від колишньої залишилось дуже мало.
Всього лише - ти. В якомусь закутку серця.
Не дістати тебе, не вижити, не позбутись.
Почнеш забувати - аж знову той біль озветься.
Невидимим ланцюгом до тебе навік прикута.
Метро за жетони катає усіх охочих.
Маршрутні таксі створюють аварійні ситуації.
Ти пам'ятаєш наші дотики осінньої ночі,
коли ми зливалися у еротичному танці?
Місто минулого зустрічає мене багатолюдним вокзалом
і твоїми очима на кожнісінькому білборді.
Про свій приїзд я тобі, все-таки, не сказала.
Клята гордість.
©~SIrena~
4.04.12

гугл)
Голубое небо прячет в себе небоскребы,
греет солнцем асфальт и улыбающихся прохожих.
У меня окрашенные в темный цвет волосы.
ты не узнаешь меня - я давно не похожа
на ту испуганное девочку в смешных джинсах,
которая на каждом шагу терялась и пугалась.
Я стала взрослее. Я изменилась.
Меня от прежней осталось очень мало.
Всего лишь - ты. В каком-то уголке сердца.
Не достать тебя, не выжить, не избавиться.
Начнешь забывать - снова та боль отзовется.
Невидимой цепью к тебе навек прикована.
Метро за жетоны катает всех желающих.
Маршрутные такси создают аварийные ситуации.
Ты помнишь наши прикосновения осенней ночью,
когда мы сливались в эротическом танце?
Город прошлого встречает меня многолюдным вокзалом
и твоими глазами на каждом билборде.
О своем приезде я тебе, все-таки, не сказала.
Проклятая гордость.