Хай спить

Антонина Спиридончева
Сьогодні мені захотілось опублікувати вірш, який свого часу зазнав критики. Але я його все одно люблю, особливо за гребінь, що належить весні, і за сховані долоні. Нагадаю, що на днях мені закортіло зробити марафон власних творів - Вірші про весну. Отже, це вже другий вірш в марафоні. :)))

Хай спить

Хай  зимове  покривало
Собі  спить,
Поки  радість  не  настала
Й  не  гримить.

Поки  не  пробився  в  небо
Дух  весни
І  не  чеше  її  гребнем
Кіс  рясних.

Поки  промені  холодні
І  скупі
Бережуть  свої  долоні
У  теплі.

Земле,  спи,  поки  відважна
Міс  Весна
Бій  веде  за  неосяжні
Небеса.