Вичавлю в дчаем

Ajika
Вичавлю відчаем.
Так мені личить
Ця кровотеча
Із болем розпечених
Спогадів
Споминів.
Любий, ми тонемо

Танемо.
В’янемо.
Старанно маримо.
Милий, пробач мені
Відчаї, розпачі,
Тисячі.

Осторонь

Станеш, незгаданий.
Зраджений.
Падаю.