Я захопилась

Катя Кисляк
Я захопилась i в полон мене взялИ
твої слова i очі цi бездоннi
І руки нiжнi й не зрiвнЯннi почуття
І я пянiю тихо по неволi,
чекаючи тебе усе життя,
щоб поєднати нашi долi.
І ти мiй друг,утiха i порада
Ти моя пристрасть,щастя і життя
Стріла амура ти й моя розрада
Ти крок в безодню й дивні відчуття