Эльвира Лелека Птицы Elvira Leleka Birds

Хабибулло-Евгений Киселев
Они земной поклон Тебе творят
За зёрна, что рассыпал по земле,
Их каждый взмах раскрытого крыла
Есть только сораспятие Тебе.

Они к гнезду из Африки летят,
Их птичий разум точно знает дом
И отражает вехи бытия,
Но только - в отражении Твоём.


29 июня 2010







They make a low bow before Thee
For those grains, that you scattered on earth,
And every flap of their light spread wings
Is a co-crucifixion of yours.


To their nests from Africa they flee,
The birds’ mind knows their dear home
And it reflects the landmarks of the being
In Thine bright reflection alone.

June 29, 2010