коханому в дорогу...

Лана Виноградова
у місті моєму дощить
ти їдеш, коханий додому,
на серці у мене щемить
тобі відчуття це знайоме..
ти їдеш, коханий, так треба,
я знаю... та все ж сумую...
і плаче зі мною небо,
мені тебе дуже бракує...

сумую...
            кохаю...
       
                цілую...

08.04.2012