коханому...

Лана Виноградова
крила розкрила - лечу...
про невимовне - мовчу...
про потаємне - мрію...
мрії летять у вирій,
мрії у мене добрі,
тому і летять за обрій...
тому і летять у небо -
щоб швидше дістатись до тебе...
...
я розкриваю крила,
щоби до тебе милий
швидше мені злетіти -
наше гніздечко звити,
щоб нашу любов зберегти
кохаю тебе... а ти?
..)