Соловьи

Вячеслав Топильницкий
Солов'ї

Вже сплило немало літ, як скінчилася війна
Та солдатський обеліск пам’ятає імена.
Невмирущі вічно юні імена.

Пр.
Там, де йшли колись бої
Досі плачуть солов’ї.
Заливаються співом-тугою,
Сподіваються, що почують їх
Ті, хто крок зробив через забуття,
Хто життя любив та віддав життя.


Вже так мало поміж нас свідків тих страшних подій,
Бо летить нестримно час, але подвиг їх святий.
Буде вічно жити в пам’яті людській.