про кохання...

Лана Виноградова
я прийду до тебе тихим ранком:
поцілую солодко та п"янко,
розкажу тихенько де була
і торкнусь коханого чола,
лагідно та ніжно обійму -
не лишай мене, будь ласочка, саму)

***

не край мого серця, не край?
хай буде, як має бути...
...
мене неможливо забути,
тож просто до цього звикай,
не край мого серця, не край,
кохай мене, просто кохай...

28.02.12


рядом с тобой я пишу,
рядом с тобой я дышу
рядом с тобой живу,
ЖИВУ! а не сплю наяву...
1/03/2012

я знаю: я твое счастье,
я знаю: я - твоя радость...
тебе бы.. меня бы... украсть бы
надолго) нам это надо)
я знаю: я - твое чудо,
я знаю: ты -моя муза,
я знаю, мы вместе будем,
любовь не бывает обузой)
я знаю, бываю я болью,
я знаю - несносной бываю,
я знаю, мы ходим по краю,
но знай, что и я скучаю...
06.03.12
Л..)

як ти пішла з мого життя,
то згасло сонце,
нависли темні хмари наді мною,
я так сумую, мила, за тобою,
як би ти знала, як мені не вистачає
тебе, моя кохана, серце крає
туга... та сум... без тебе я вмираю...

 02.12



ПИТАННЯ про кохання...

у мене виникло питання
яким повинно буть кохання
палким, п"янким, жагучим,
та пристрасно-болючим,
а може світлим і легким,
щоб НАМ обом ЗІгрітисЯ в нім..
02.03.12