Wien Fruehling

Иван Славко
У Відні вальсує около-бжолля груші зі сливами, і вишні - заглядаються на бубнявість каштанів. Зграйки дівотства у майже спідньому, виграють сонечками з бурштинових бокалів аперолу. І жоден холодний пориванець пройшлого зим"я, у всіх похмурих шлейфах модерну, не заморозять слов’янську прілість позимної звабливості цих засівань.