тиша..

Леман
така болюча..зубожіла тиша..
та відголосок слів та міркувань..
завмерла подихом..та мозок далі пише..
душі моєї болісність стенань..

очікування подиху назустріч..
тепла від погляду
          та лагідних стискань..
очікування час злітає в тиші..
за ним надія..з болем вірувань..

чому яскраві дні малюєш чорним..
в душі моїй..
       щоб стерти фарби мрій??..
невзмозі ти..даремні сподівання..
хоч біль і нудить..та душа воліє..
для неї ти єдиний..
          з болем..
              мій..


Плэйкаст «Тиша»