тягар мовчання..

Леман
чому душа так мріє про крилатість..
чому в самотності думки летять у вирій..
чому на серці тягарем мовчання..
і час напружено очікує на мрії..
на їх збуття..на їх щасливий вирок..
думки за мріями..мов птахи вдалечінь..
і час самотності мина за кроком крок..
а на вустах питання..в серці біль..