Будiвництво

Гарри Поттер1
***
Одного разу десь сьогодні
Почали будувати житло,
І будівельники вже згодні
Щоби почалось діло то.

Беруть великий грузовик
І цеглою загрузять,
І зупинити навіть рик
Їх уже не змусять.

І взяли згаража бетон
Та загорів зараз вогонь,
Аж потім закалилась цегла,
Червона мов би гральна кегла.

Ось появились поверха
Робота ніби не легка,
Та дорогі купляли вікна,
А сила досі щене зникла.

Робили дах із черепиці,
А колір в неї мов в суниці,
І знадобились далі фарби,
Аби гарненькі були скарби.

При в ході вставили сходинки,
Аби спускатися з долинки,
Зробили люстру і паркет,
Надворі гарний силует.

Тут рекламу роблять нову
Про будівлю вже готову,
Продаються вже квартири,
Там поблизу де машини.